WV Auto's


Financieren

dtc-financieringen_200x120  dtc-lease_200x120  dtc-verzekeringen_200x120

Het is een bekend feit dat veel mensen bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan geven om de aankoop (deels) te financieren. Wij schatten dat dat het geval is bij 70% van de aankopen.

Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten service verlenen. Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen goede auto’s te verkopen tegen een scherpe prijs en daarbij onze klanten zovele mogelijk service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Indien gewenst verdient het aanbeveling de verschillende kredietverstrekkers en uw eigen bank vooraf via internet te bezoeken en de mogelijkheden te onderzoeken. Verder hebben wij goede ervaringen voor onze klanten met DTC Financieringen. Zij hebben contacten met 15 verschillende banken en zoeken voor u het beste aanbod.

Als u bij ons besluit tot de aankoop van een auto kunnen wij ter plekke contact met DTC opnemen en nagaan wat de beste financiering is. Een duidelijk voorstel wordt gedaan. Als de uitkomst positief is kan de lening worden afgesloten.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn. Gelukkig hoeven wij u niet te melden dat geld lenen geld kost. Dat wist u al, of niet soms?

Volg ons op Facebook   Volg ons op Twitter   Volg ons op Google+   Volg ons op youtube

Dagelijks wisselende voorraad van gebruikte bedrijfswagens tegen scherpe meeneemprijzen !!!!!! altijd +_ 15 citroen berlingo & peugeot partner op voorraad

Buitenvaart 1202
7905 SG Hoogeveen
T. 0528 - 34 40 69
F. 0528 - 34 46 95